ХМІЛЬНИК - ФУТБОЛ


Громадська організація "Хмільницька районна федерація футболу"

Чому саме так!

12 лют. 2018 р.

Роз'яснення

 

Нагадаю всім учасникам творення місцевого футболу про те, що перед будь якими змаганнями існує практика загальних зборів представників команд на яких обговорюються правила того чи іншого турніру. Після цього розробляється Регламент змагань, де виписані саме ті пропозиції, що були озвучені та прийняті більшістю на зборах. Звісно, що існує практика внесення змін до основного документу змагань, але вона можлива лише, знову ж таки, за згоди більшості команд.

Зрозуміло, що команда яка вирішила приймати участь в змаганнях автоматично визнає її Регламент, а будь яке відхилення від його норм відповідно карається.

Також хочу наголосити, що наразі триває Чемпіонат ХПЛ з футзалу, а не змагання суто серед організацій!

Тож прошу ще раз уважно прочитати норми Регламенту:

Стаття 6. Учасники змагань.

1. До змагань допускаються аматорські команди колективів фізичної культури підприємств, організацій, установ, навчальних закладів, аматорських спортивних клубів та громадських об’єднань міста  Хмільника та Хмільницького району.

 

Стаття 7. Заявкові документи.

Порядок подачі заявки на участь у змаганнях.

3. Заборонено використовувати гравців, які не народилися, не проживали на території м.Хмільника чи Хмільницького району.

4. Заборонено використовувати гравців професійних клубів з футзалу.

6. Три гравці команди «Хмільник», а саме: Квік Ігор, Наконечний Олександр та Б’ялківський Олег можути грати за «Підприємець» та постійні гравці-ветерани цієї команди, що живуть в м. Біла Церка.

7. За команду «Балкани» може грати Черниш Вячеслав, а за команду «Хмільницькі електромережі» Плотиця Олександр та Плотиця Віктор.

 

 

Стаття 11. Участь та заміни футболістів у матчах.

1. Якщо участь у матчі брав відсторонений гравець, або гравець, який підпадає під обмеження п. 3,4 статті 7 цього Регламенту або незаявлений футболіст команді зараховується поразка (0 : 5), а команді-суперниці - перемога (5 : 0). Якщо у матчі перемогла команда-суперниця, тоді рахунок залишається незмінним.

2. Якщо в обох команд участь у матчі брали відсторонені гравці, або гравці, які підпадають під обмеження п. 3,4 статті 7 цього Регламенту або незаявлені футболісти тоді обом командам зараховується поразка (- : -).

 

Тож, шановні, дотримуйтесь букви закону і все у вас буде гаразд!

 

Р.S. Повний текст Регламенту тут: http://hmelnik.info/pages/documents