ХМІЛЬНИК - ФУТБОЛ


Громадська організація "Хмільницька районна федерація футболу"

Футбольна команда «Уланів» - ЧЕМПІОН!

11 черв. 2020 р.

Цього тижня було завершено

найдовший футбольний турнір, що проводився під егідою ГО «Хмільницька районна федерація футболу» та за сприянням сектору фізичної культури та спорту Хмільницької райдержадміністрації. Десять команд в рамках Відкритого Чемпіонату Хмільницького району стартували ще на початку поточного року і по всім розрахункам мали закінчити грати на початку квітня, але ситуація із епідемією кардинально втрутилася в плани організаторів  - змагання призупинилося.  І ось після тривалої паузи, дотримуючись належних норм, встановлених на даний час виходу із карантину, місцеві футболісти все ж таки зіграли два завершальні матчі.

В грі «Підприємець» - «Уланів» останнім достатньо було зіграти навіть з нічийним результатом щоб не вирішувати долю чемпіонства в так званому «золотому матчі» з командою «Цукорагропром» Жданівська ОТГ. Але цей матч закінчився із рахунком 8-1 на користь команди «Уланів», яка не втративши жодного залікового балу завоювала титул Чемпіона Відкритого Чемпіонату Хмільницького району. 

В іншому матчі зустрілися амбітний «Фенікс» с. Вишенька та непоступливий «Сокіл» м.Хмільник. Обидва футбольних колективf за результатами всім матчів отримали однакову кількість очок тож за регламентом змагань розігрували бронзу в додатковому матчі.

Тут поступатися ніхто не хотів адже на кону було останнє призове місце та все ж таки фортуна того вечора була більше на стороні місцевої команди «Сокіл», яка з рахунком 6-2 обіграла свого суперника. 

Всі призери були відповідно нагороджені. Крім того командний спортивний інвентар отримали спортивні колективи «Уланів» та «Фенікс», а саме: футбольні м’ячі та маніжки. Щодо кращих гравців у номінаціях, то «Кращим воротарем» представники команд-учасниць визнали постійного стража воріт команди «Уланів» Савчука Віталія. Статуетка «Кращий захисник» дісталася Костюку Олексію із команди «Сокіл». «Кращим нападником» став Вячеслав Пугач «Цукорагропром», а «Кращим гравцем» було визнано незмінного одержувача різноманітних спортивних нагород Олександра Наконечного «Підприємець» м.Хмільник. 

Наразі обговорюється питання формату, термінів та інші організаційні питання щодо старту чергових футбольних змагань.