ХМІЛЬНИК - ФУТБОЛ


Громадська організація "Хмільницька районна федерація футболу"

Ми розпочинаємо чергове футбольне дійство

16 вер. 2020 р.

На старті Відкритий Чемпіонат Хмільницької сільської ліги з малого футболу 2020

Шановні друзі, багато хто з Вас вже зачекався та скучив за футболом. Самі знаємо добре в чому та вся причина але пори все вже цими вихідними ми спільним зусиллями відновимо футбольне життя нашого краю!

Нажаль крім карантинів і всього такого подібного ми, як в принципі і інші райони області, спостерігаємо падіння кількості футбольних колективі, а це є прямим наслідком того, що маємо банальний кадровий голод.

Попри все старожили місцевого футболу не здають задню і своїм прагненням грати та перемагати доведуть знову хто є хто в нашій місцевості. Сподіваюся побачити таж і молодь!

Щодо змагань!

Розпочинає у нас 7 колективів. Сподіваюся, що до фінального туру дійдуть всі. Буде видно...

Матчі першого кола розставлені. Чесно кажучи було важко то все робити адже ігрові поля це - Качанівка, Вишенька, Уланів та Хмільник ,а ставити я максимально старався так щоб врахувати інтереси "домашніх" команд адже їх місцевий вболівальник відіграє далеко не останню роль в їх виконавській майстерності. Крім того, як Ви вже зауважили, в основному в команд буде по дві гри - це практика ігор Хмільницької сільської ліги і вона себе випрадала.

Для колективів які вперше розпочнуть грати в нашій лізі варто звернути увагу на принципи здійснення суддівста! Судимо один одному і це теж перевірено вже протягом 3-х років існування ігор сільського маштабу. Але є нововведення: присутній штраф за так зване "не суддівство".

Все більше і детальніше розписано власне в Регламенті змагань, що традиційно Ви знайдети в розділі "Документи". Також там є Протокол матчу (раджу капітанам команд роздрукувати необхідну кількість примірників адже доведеться здійснювати арбітраж) та Заявковий аркуш.

Бажаю всім нам гарного старту, вдалої гри й приємно провести вільний час!