ХМІЛЬНИК - ФУТБОЛ


Громадська організація "Хмільницька районна федерація футболу"

Подаруй радість дітям!

5 трав. 2017 р.

Саме під таким гаслом 29 квітня в селі Колибабинці відбулася товариська зустріч між місцевими школярами та гостями з районного центру – футбольною командою «Бастіон».

 Гостей зустрічали в найкращих народних традиціях – з хлібом та сіллю, теплими щирими словами. Устами дітей присутні ознайомилися з історією зародження світового футболу та футбольних традицій.

В своєму зверненні до присутніх громадський активіст, член Хмільницької районної спортивної громадської організації «Районна федерація футболу» Юрій Рябоконь відмітив, що село Колибабинці було обрано не випадково, адже дана соціальна акція має на меті популяризувати фізичну культуру та спорт в найвіддаленіших населених пунктах Хмільницького краю.

Сам матч пройшов в чудовій дружній атмосфері і закінчився з рахунком 5-5.

Під час урочистого закриття головний спеціаліст сектору фізичної культури та спорту райдержадміністрації, голова ХСГО "РФФ" Віктор Гричанюк подякував усім учасникам  заходу, педагогічному колективу навчально-виховного комплексу «ЗШ І-ІІ ст.» - дитячо-навчального закладу с.Колибабинці, зокрема, вчителю фізичної культури Інні Гнатюк. Він підкреслив, що районна влада спільно із громадською організацією «Районна федерація футболу» і надалі підтримуватиме молодіжні спортивні ініціативи.

Далі відбулося нагородження місцевої команди грамотами за участь у даному заході. Також діткам було подаровано футбольний м’яч та солодощі.

В свою чергу від дітей села Колибабинці команда «Бастіон» отримала виготовлені власноруч тематичні плакати.

Загалом захід пройшов в дружній і веселій атмосфері, а щирі від задоволення усмішки дітей яскраво свідчили про правильний спільний напрямок дій як влади так активної громади Хмільницького краю.