ХМІЛЬНИК - ФУТБОЛ


Громадська організація "Хмільницька районна федерація футболу"

ПОДВІЙНА ПЕРЕМОГА ХМІЛЬНИЧЧАН

3 серп. 2021 р.

одразу в твох турнірах

Минулої суботи на спортивних спорудах Хмільницької ДЮСШ відбулися завершальні матчі одразу в двох чемпіонатах, а саме: Хмільницької прем’єр-ліги з міні-футболу та Хмільницької прем’єр-ліги з малого футболу.

Розпочалося футбольне свято із зустрічі команд з малого футболу "Сокіл" - "Візит", які в очному поєдинку вирішували долю 3-го місця цих змагань. В результаті остаточний рахунок матчу вирішувався в серії післяматчевих ударів, де краще дану процедуру виконали гравці команди "Візит".

Після цього футбольна увага місцевих вболівальників перемістилася на штучне поле, саме тут відбувся завершальний матч чемпіонату з міні-футболу. І хоч сама гра вже не мала жодного турнірного значення, адже ще раніше було визначено всіх його призерів, команди "Хмільник" та "Візит" порадували присутні своєю яскравою безкомпромісною грою: 7-5. Тож в даних змаганнях першу сходинку із стовідсотковим результатом здобули саме хмільниччани, другі - "Візит", треті - "Торнадо".

Завершальний матч цього дня знову переніс нас всіх на центральне поле міста. Саме тут між командами "Хмільник" та "Астарта" вирішувалася доля першого місця в змаганнях з малого футболу. "Хмільник" знову переміг але цього разу з рахунком 3-1.

Таким чином команда "Хмільник" в один день стала подвійним чемпіоном місцевого футболу!

Традиційно, що всі призери отримали відповідні нагороди від постійного організатора місцевих футбольних баталій - громадської організації "Хмільницька районна федерація футболу".