ХМІЛЬНИК - ФУТБОЛ


Громадська організація "Хмільницька районна федерація футболу"

Шанована в селі людина

12 черв. 2016 р.

автор статті Таня Климнюк-Рибачук

Мабуть, мало хто може похвалитися тим, що сільською громадою керує не тільки мудрий, досвідчений, а й чуйний керівник. Керівник, який піклується не тільки за добробут і стабільність, а також є небайдужим до проблем селян і особливо молоді. Саме таким головою є Кирилюк Олександр Степанович, який очолює сільську раду села Вишенька Хмільницького району.

Олександр Степанович сумлінно виконує свої безпосередні обов’язки, піклується за розвиток та процвітання села. Він завжди прислухається до побажань громади, йде назустріч кожному жителю села. Особливу увагу приділяє проблемам та побажанням молоді, активно підтримує усілякі починання. Пріоритетним напрямком в розвитку дозвілля для молоді є фізичне виховання. П’ять років тому з допомогою та фінансовою підтримкою сільського голови активна молодь села Вишенька організувала футбольну команду «Олімпік» для змагань у чемпіонаті району. Після нетривалої перерви цьогоріч команда поновила свою участь у чемпіонаті. Олександр Кирилюк допомагає вирішити усі фінансові питання та необхідні затрати.

Є ще один здобуток, котрим хочеться похизуватися на користь Олександра Степановича. Цьогоріч збірна команда (представлено три села – Вишенька, Уланів, Рогинці) є представником від району на обласному рівні, представляючи Хмільницький район у Обласній Лізі сільського аматорського футболу. Уся фінансова підтримка команди здійснюється завдяки зусиллям Олександра Кирилюка. На жаль, допомога від решти голів вказаних сіл відсутня. Придбання футбольної форми та м’ячів для команди здійснено за сприяння Олександра Степановича. Він також допомагає у вирішенні усіх організаційних фінансових витрат – оплата суддівства, виїзні ігри та інші потреби. Попри це не забуває віддячити і гравцям та заохотити матеріально. Олександр Степанович приїздить на кожну гру та підтримує команду.

Хочеться побажати кожному населеному пункту мати такого мудрого та небайдужого керівника як Олександр Степанович Кирилюк. Тоді життя в нашій країні точно піде на краще! А Олександру Степановичу варто побажати тільки всього хорошого і висловити свої слова вдячності за розуміння та підтримку!