ХМІЛЬНИК - ФУТБОЛ


Громадська організація "Хмільницька районна федерація футболу"

Тиждень ігор прийшов

28 січ. 2020 р.

але дехто починає з початку

Щодо змагань.

Розділення на дві ліги було очевидно з самого початку. Досить таки відчутна різниця між класом виконання різних команд. І щоб там хто не казав щодо того «вони підтягнуться на сильних»… Роки змагань показали: не завжди варіант! Тут банально просто: Без відповідного рівня виконавців та резерву  не має куди підтягуватися!

Тому і вирішено було зробити Відритий Чемпіонат Хмільницької ОТГ та Відкритий Чемпіонат Хмільницького району.

Шановні, зверніть увагу не має Вищої та Першої ліги! Крім того, в проекті існує думка провести суперматч переможців змагань або навіть мінітурнір чотирьох призерів з обох боків.

 

Щодо учасників.

Звісно визначався кожен сам. По своїй спроможності. Однозначно «Шторм» там, де він почав, попадав під ураган і, як не дивно, він це відчув.

 

Висновки.

Зважаючи на ситуацію, прохання команди, рішення оргкомітету: «Шторм», отримавши неоціненний досвіт в Відритому Чемпіонаті Хмільницької ОТГ, далі гратиме в Відкритому Чемпіонаті Хмільницького району.

Фактично Чемпіонат Хмільницької ОТГ статує з 0! Так у вас всього лиш 4 але тут вирішується все…один просто мимо нагород. І хто це буде?

 

P.S.

Творімо футбол і далі. Поважаймо один одного. Пам’ятаймо: справжнім переможцем є не той, хто переміг, а кого поважає переможений!

 

В.Гричанюк