ХМІЛЬНИК - ФУТБОЛ


Громадська організація "Хмільницька районна федерація футболу"

ФК «Уланів» та «Бастіон» - чемпіони!

16 жовт. 2015 р.

Завершився 8 сезон нашої аматорської ліги.

Цього року команди, відповідно до їх  рішення було розділено на дві ліги: Вищу та Першу. Як показав сезон в обох із них точилася справжня футбольна боротьба, практично до останніх турів існувала інтрига щодо призових місць. Вболівальники та самі гравці безперечно отримали насолоду від футбольних баталій, в результаті яких перемогу отримали сильніші.

У Вищій лігі перемогу святкувала команда «Уланів». Варто сказати, що цей колектив вже кілька років поспіль тримає перше місце. Другу сходинку вибороли гравці команди «Візит» с.Соколова. Третіми ж стали молоді, але перспективні гравці уланівської «Сниводи».

Щодо Першої ліги, яка за напругою та непередбачуваністю не поступалася Вищій, то тут чемпіонство виборола новостворена команда «Бастіон» м.Хмільник. Срібло отримав Широкогребельський «Юніор». Третіми ж стали хмільниччани із команди «Аматор».

Загалом у змаганнях брало 11 колективів, серед яких один із Літинського району.

Великий футбол цього року завершено не для всіх команд, адже незабаром ми насолоджуватимемося фінальним матчем Кубка 2015 де зустрінуться команди «Візит» с.Соколова та «Астарта» с.Жданівка-Качанівка.