ХМІЛЬНИК - ФУТБОЛ


Громадська організація "Хмільницька районна федерація футболу"

Говорить "Dream team"

20 груд. 2016 р.

Лист - звернення до футбольної громади

 

         Ми, команда «DreamTeam» м.Хмільник у відкритому листі висловлює своє обурення суддівством Бабюка Миколи Миколайовича, оскільки вважаємо його суддівство упередженим та таким, що не дає можливості назвати гру чесною і справедливою. Надумані фоли в бік нашої команди, непослідовність дій під час здійснення суддівства та інше. Зокрема хочеться висловити свої основні претензії:

Жовта картка воротарю команди «DreamTeam» в період тайм-ауту. Коли Паламарчук В.В. підійшовши до судді хотів вияснити причину його дій, звернувшись до судді Бабюка в коректній формі Перший гол в ворота команди «DreamTeam»  (Відерський І.І. ввів аут начеб то неправильно, хоча сам суддя навіть не бачив його введення, а послухавши викрики гравців команди суперника, прийняв рішення, після чого суперник ввівши аут неправильно зміг продовжити гру і суддя не відреагував на порушення правил. В результаті даного моменту виник гол в наші ворота; Непослідовність дій судді Бабюка М.М, Також момент, який заслуговує уваги, коли фолили на нашому гравцеві, але м’яч залишився в гравця команди «DreamTeam»  і команда вибігала у контратаку двоє на одного захисника, суддя чомусь вирішив, що потрібно свиснути і призначити штрафний, який нам потрібно розіграти біля власної штрафної зони, тим самим зірвавши контратаку. Порушення порядку заміни гравців. Перед грою суддя наголосив, щоб не порушували правил в процесі замін (мінятись тільки в зоні замін), але коли виникла ситуація ( гравець суперника, травмувавшись вийшов з поля на нашій половині, а інший гравець вибіг на поле у захисті) суддя не свиснув і не зупинив гру. \Необгрунтовані штрафні удари поблизу воріт команди «DreamTeam». Призначались штрафні удари в наш бік в моментах, в яких їх не було.  При цьому стінка відвигалась суддею на відстань понад 5 метрів.

 Вважаємо, що нашу команду відверто засудили, при чому це не вперше з боку даного судді. Тому команда прийняла рішення не догравати матч і покинути зал, в знак протесту проти суддівства. Претензій до гравців команди «Хмільник» не маємо, вважаємо, що могли б зіграти хорошу гру при іншому суддівстві. Також наша команда заявляє про небажання надалі обслуговуватись даним суддею.  

Приносимо свої вибачення вболівальникам та гравцям команди «Хмільник» за не дограну гру.

 

Колектив команди «DreamTeam»