ХМІЛЬНИК - ФУТБОЛ


Громадська організація "Хмільницька районна федерація футболу"

"Торнадо" й "Авангард" - переможці!

5 січ. 2017 р.

Минулий рік завершувався двома футзальними турнірами.

Вже традиційно в грудні футбольна спільнота нашого краю розігрувала Кубок Хмільницької прем’єр-ліги.  В даних змаганнях участь приймали 18 футзальних колективів. Безкомпромісна, але в свою чергу спортивна боротьба, яка тривала протягом всього часу проведення змагань, визначила переможцем команду «Торнадо» з районного центру. Другими стали уланівські футзалісти.

Паралельно відбувався ще один турнір, який в наш не простий для країни час мав назву:«Турнір миру». Тут п’ять команд-учасниць змагалися по колу, а результаті чого, по праву заслужене перше місце отримала команда «Авангард» місто Хмільник, другим теж були хмільниччани, які представляли «Бастіон-2», третіми став молодіжний склад переможців турніру – команда «Авангард» с.Пустовійти.

Всі переможці та призери змагань отримали свої відповідні нагороди.

Варто також відмітити, що свої особисті нагороди з нагоди 25-річчя Федерації футболу України та вагомий особистий внесок у розбудову футболу на території Хмільницького краю отримали Найчук Станіслав та Наконечний Олександр.

Загалом 2016 рік був насичений футбольними та футзальними змаганнями, адже спорт має об’єднувати громаду нашого рідного краю як і всю Україну.Поточний рік буде ще цікавішим в плані розвитку місцевого футбольного життя, адже ми всі разом робимо гарну та потрібну справу.