ХМІЛЬНИК - ФУТБОЛ


Громадська організація "Хмільницька районна федерація футболу"

Увага! Увага! Увага!

31 трав. 2014 р.

Нажаль приходиться нагадувати про деякі пункти Регламенту.

У нас починається вже 4 тур, а деякі команди (поки що не буду називати їх) так і не спромоглися виконати ними ж прийняті правила нового сезону.

Про що це говорить, або про безвідповідальність або про халатне відношення.

І ми з цим будемо боротися. Яким чином? Один тур пройде із поразками і тоді всі зрозуміють, що правила для того і існують щоб їх виконувати. В іншому випадку навіщо їх обговорювати загалі???

Тож, все ж таки, сподіваючись на свідомість на відповідальність команд, а в першу чергу їх представників та капітанів, маю віру, що ці всі не доопрацювання будуть виправлені вже наступного тижня. В іншому випадку буде так як я писав вище!

Прочитайте ще раз УВАЖНО:

 

СТАТТЯ 9. ЗАЯВКОВІ ДОКУМЕНТИ. ПОРЯДОК ПОДАЧІ ЗАЯВКИ НА УЧАСТЬ У ЗМАГАННЯХ.

 1. До заявкових документів відносяться: заявковий лист (додаток 1),  ксерокопія паспорта (перша сторінка та прописка)  та фотографія кожного  гравця для оформлення нової Ліцензії.

2. Якщо гравець не змінював команду між сезоном 2013 та 2014, то йому не потрібно подавати ксерокопію паспорта (1 сторінка та прописка)  та фотографію.

3. До заявкового листка вноситься одна особа керівного складу і не більше 25-ти прізвищ футболістів.

4. Існує обмеження для гравців, які не народилися, не мають або не мали прописки в місті Хмільнику та Хмільницькому районі протягом мінімум як 2-х років підряд (тимчасова прописка на період навчання до числа обмежень не відноситься).

5. Команди з інших районів можуть використовувати лише гравців відповідного району, а також Хмільницького та міста Хмільник.

6. Під обмеження пунктів 4 та 5 даної статті не підпадають гравці, які попередньо обговорені та визначені Радою представників команд.

7. До заявкового листа не можна вносити особу молодшу 14 років.

8. Для осіб, яким на момент подачі Заявкового листа, не виповнилося 16 років обов’язково подається письмовий дозвіл від батьків щодо участі у змаганнях.

9. Заявковий лист підписується представником команди та лікарем (обов’язкова персональна печатка лікаря).

10. Заявкові документи подаються перед першою грою.

12. Команда, яка не подала необхідні документи до вищезазначеного терміну до участі у змаганнях не допускається.

13. ХСГО «РФФ» провіряє відповідність поданих документів вимогам Регламенту, виготовляє Заявковий лист та за потреби Ліцензії футболістів, які віддає представнику відповідної команди.

 

Стаття 14. Участь та заміни футболістів у матчах

 1. Футболіст, який не має Ліцензії футболіста не має право брати учать у матчі.

3. За участь в матчі гравця, що підпадає під обмеження цього Регламенту команді-порушниці зараховується поразка (0:3), а команді-суперниці - перемога (3:0). Якщо у матчі перемогла команда-суперниця, тоді рахунок залишається незмінним.

6. Під час заміни гравець, що виходить на поле повинен віддати свою Ліцензію арбітру.

 

Стаття 15. Переходи футболістів із команди в команду

 1. Протягом змагань до Заявкового листа дозволяється вносити гравців виключно в пусті графи, але тільки тих, які не були задіяні в інших командах даних змагань.

2. Кожен гравець до 4-го туру має право змінити команду. Далі право переходу гравці отримають виключно в неігровий час між першим та другим колом.

 

Нічого нового я тут не написав. Регламент обговорено на загальних зборах ВСІХ представників та розміщено в розділі Документи.

Давайте відповідально відноситися як до самої організації гри так і один до одного! Або граємо по визначених нами ж правилах, або ви вже якось там самі продовжуйте організацію змагань.

Наразі в мене все!