ХМІЛЬНИК - ФУТБОЛ


Громадська організація "Хмільницька районна федерація футболу"

Вдячність від команд людям,

16 черв. 2016 р.

які допомагають творити футбол

 

Мовою оригіналу:

 

Команда футбольного клубу «Астарта» хоче щиро подякувати генеральному директору ТОВ «Хмільницьке», депутату Вінницької обласної ради - Звєркову Євгенію Миколайовичу за вагому та суттєву підтримку життєдіяльності нашого футбольного колективу. Не дивлячись на скрутну економічну ситуацію в країні Ви завжди йдете нам на зустріч. Ваша матеріальна підтримка є неоціненною в сучасних реаліях. Та не лише як то кажуть: «хлібом єдиним». Ваша порада як досвідченої мудрої людини є для нас дуже важливою.

Євгене Миколайовичу завдяки Вашій допомозі ми відчуваємо себе не лише колективом однодумців, а насамперед сім’єю.  Прийміть щиру вдячність за небайдуже ставлення до нашої футбольної команди та  популяризації здорового способу життя людей нашої громади.

Хотілось би подякувати також Лозінському Івану Кайтановичу, який також не сторониться вирішення наших організаційних проблем.

Від себе особисто та від усієї команди Євгенію Миколайовичу та  Івану Кайтановичу бажаємо Вам професійного довголіття, здоров’я, натхнення у будь-яких ваших починаннях, яскравих, значних подій, особистого щастя і успіхів. 

Дякуємо, що Ви з нами.

Представник команди «Астарта» Сергій Білий   

 

 

Футбольний колектив «Візит» висловлює слова щирої вдячності депутату Верховної Ради України Петру Васильовичу Юрчишину та депутату Вінницької обласної ради Миколі Васильовичу Юрчишину за сприяння в реалізації амбітних футбольних планів, багаторічній матеріальній та організаційній підтримці команди.

Шановні, Петро Васильович та Микола Васильович Ваша посильна допомога є нічим іншим як прояв доброї волі, мотиваційно-рушійною силою, що сприяє виступам команди як на місцевому так і обласному рівнях, популяризує спорт, зокрема, футбол, як колективну відповідальну гру.

Сподіваємося на Ваше подальше сприяння в цій потрібній справі, а в свою чергу команда й далі здобуватиме яскраві перемоги та даруватиме своїм численним вболівальникам чудові миттєвості гри.

Щиро дякуємо Вам за все.

Представник команди «Візит» Сергій Дручинський